Los Balcones

Costa Blanca Söder

Lägenhet

3 Rum, 63 kvm,  154 000 €

Attraktiva lägenheter i Los Balcones - Torrevieja

Nu kan vi nu erbjuda nyproducerade lägenheter i Los Balcones med fantastisk utsikt över den stora saltsjön och med bra närhet till Torrevieja. Balcones de Amay heter området.
Lägenheterna består av 2 och 3 sovrum och 2 badrum. Man kommer först in i ett kombinerat allrum/kök i ljus öppen planlösning. Innanför ligger sovrummen varav huvudsovrummet med badrum ensuite. Utanför köket finns en liten uteplats om man inte väljer 3 sovrum, då ligger det här. Från balkongen utanför vardagsrummet leder en trappa upp till den stora takterrassen som har plats för solstolar och matgrupp. I priset ingår köksfläkt, spishäll och ugn samt även all invändig och utvändig belysning. Väljer man övervåning med takterrass ingår ett utekök, utedusch och förråd. Badrummen har elektrisk golvvärme som standard. Det kommer att bli två stora poolområden och grönområden.
Pris för markplansbungalow från 154.000 Euro, övervåning: 169.000 Euro. Pris för 3-sovrummare i markplan från 174.500 Euro, övervåning 194.500 Euro.
Garage och förråd kan köpas till för 6 000 Euro.

Välkomna till oss på Next Casa 4U Costa Blanca. Vi erbjuder boenden utmed hela kusten i söder, i orter som Alicante, La Marina, Guardamar, Torrevieja, Punta Prima, La Zenia, Cabo Roig, Mil Palmeras och Torre de La Horadada och många mer.

Fakta

Pris:
 154 000 €
Kvm:
63
Antal rum:
3
Sovrum:
2
Badrum:
2
Avstånd till centrum:
1500 m
Avstånd till hav:
5000 m
Ort:
Los Balcones
Ref.nr:
HS202

Kontakt

Mats Klingvall

Säljare / Eftermarknad

Bilder

Beskrivning

Typ: Ägarlägenhet.

Pris:  154 000 €.

Byggår: 2018.

Storlek: Boarea 63 kvm. 3 rum varav 2 sovrum. 2 badrum.

Pool: Gemensam pool i området.

Los Balcones

Los Balcones är ett blomstrande villaområde som ligger 3 km bort från centrala Torrevieja i närheten av saltsjöarna och havet.
Här ligger många trevliga villor i olika stilar och huvudgatorna är breda. Det finns ett fint parkområde med lekplatser för barn och det ligger även en tennisklubb med fina grusbanor.
För de golfintresserade finns det fyra bra golfbanor inom ca 15 minuters bilresa: Villamartin, Campoamor, Las Ramblas och Las Colinas de Campoamor och de närmaste stränderna är Playa Naufragos i Torrevieja och Punta Prima stranden.
Supermarket och ett flertal restauranger finns i området och Torreviejas sjukhus ligger bara ett par minuter bort med bil.

Karta

Intresseanmälan

* Obligatorisk uppgift
Jag har tagit del av personuppgiftspolicyn *

Vädret idag

Områden Costa Blanca

Med 320 soldagar är det faktiskt svårt att inte trivas här. I och med det milda klimatet får fler och fler turister upp ögonen för Costa Blanca.
Vi har stor erfarenhet av hela Costa Blanca så kontakta oss gärna så guidar vi dig genom hela ditt bostadsköp.

Områden

Köpa bostad utomlands?

Att köpa en bostad i Spanien skiljer sig från att köpa en bostad i Sverige.
Vi på Nextcasa4u kan erbjuda dig all den erfarenhet som behövs för att du ska känna dig bekväm och trygg i din bostadsaffär.

Läs mer

Hitta ditt drömboende i Spanien

Kontakta oss

Kontakta oss

* Obligatorisk uppgift