Orihuela Costa

Costa Blanca Söder

Lägenhet

4 Rum, 71 kvm,  189 900 €

12 fina bungalows i Punta Prima

12 exklusiva bungalows på Costa Blanca som står färdiga och bara väntar på er!
Arena Beach har ett privilegierat läge i området Punta Prima på Orihuela Costa, ett område som har mer än 320 soldagar per år. Bara ca. 5 minuter från stranden och omgiven av restauranger, stormarknader, barer och allt som behövs för att njuta av Costa Blanca.
Prisrna startar från 189.900 Euro för markplan och 206.900 Euro för övervåning med takterrass. Gemensam pool finns förstås i området. Alla lägenheter har 3 sovrum och 2 badrum, förråd och bilplats i det gemensamma garaget i källaren ingår.
Vitvaror ingår f.n. och Next Casa bjuder på en A/C maskin för både kyla och värme.

Välkomna till oss på Next Casa 4U Costa Blanca. Vi erbjuder boenden utmed hela kusten i söder, i orter som Alicante, La Marina, Guardamar, Torrevieja, Punta Prima, La Zenia, Cabo Roig, Mil Palmeras och Torre de La Horadada och många mer.

Fakta

Pris:
 189 900 €
Kvm:
71
Antal rum:
4
Sovrum:
3
Badrum:
2
Avstånd till centrum:
600 m
Avstånd till hav:
1500 m
Ort:
Orihuela Costa
Ref.nr:
BK474

Kontakt

Mats Klingvall

Säljare / Eftermarknad

Catriina Karppinen

Säljare Finland

Bilder

Beskrivning

Typ: Ägarlägenhet.

Pris:  189 900 €.

Byggår: 2018.

Storlek: Boarea 71 kvm. 4 rum varav 3 sovrum. 2 badrum.

Byggnadssätt: Byggnadstyp: Lägenhet. Grundmur: Betong. Grund: Plintar. Stomme: Betong. Bjälklag: Betong. Fasad: Puts. Tak: Betong. Utv plåtarbeten: Lackerad plåt. Fönster: 2-glas.

Energideklaration: Status: beställd.

Pool: Gemensam pool.

Uteplats: Övervåning har takterrass på ca. 65m² Båttenvåning har trädgård från ca. 11m².

Punta Prima

Strax söder om Torrevieja ligger Orihuela Costa som består av många små orter som Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia och Cabo Roig. Alla har sina egna små centra.
Orihuela Costa är känt för sina fina stränder och området har flest blå kvalitetsflaggade stränder å hela kusten.
Punta Prima är den första av flera orter som ligger söder om Torrevieja och har varit etablerat sedan 1990-talet och har under 2010 vuxit mycket med många trevliga och moderna nyproduktioner. Många av bostäderna erbjuder havsutsikt.
Området håller sig levande året om då det finns permanent boenden här i flera delar. Det finns ett köpcenter Punta Marina centralt i området med Supermarket, Consum, bank, apotek, Jysk och ett flertal restauranger. Det finns populära restauranger som Nautilus och Restaurante Punta Prima som erbjuder riktigt god mat och utsikten över medelhavet härifrån är fantastisk.
I närområdet ligger Zenia Boulevard, ett av Spaniens största köpcentrum.

Punta Prima ligger 45 minuter med bil från Alicante flygplats. Lokala bussar går året om till stränderna, Zenia Boulevard och centrala Torrevieja.


För de golfintresserade finns det fyra kvalitativa golfbanor inom 10-15 minuters bilfärd från Playa Flamenca. Playa Flamenca ligger bra till och nås på ca 40 minuter med bil från Alicante flygplats. Lokala bussar går året om till stränderna och centrala Torrevieja.

Karta

Intresseanmälan

* Obligatorisk uppgift
Jag har tagit del av personuppgiftspolicyn *

Vädret idag

Områden Costa Blanca

Med 320 soldagar är det faktiskt svårt att inte trivas här. I och med det milda klimatet får fler och fler turister upp ögonen för Costa Blanca.
Vi har stor erfarenhet av hela Costa Blanca så kontakta oss gärna så guidar vi dig genom hela ditt bostadsköp.

Områden

Köpa bostad utomlands?

Att köpa en bostad i Spanien skiljer sig från att köpa en bostad i Sverige.
Vi på Nextcasa4u kan erbjuda dig all den erfarenhet som behövs för att du ska känna dig bekväm och trygg i din bostadsaffär.

Läs mer

Hitta ditt drömboende i Spanien

Kontakta oss

Kontakta oss

* Obligatorisk uppgift