Torrevieja

Costa Blanca Söder

Lägenhet

3 Rum, 72 kvm,  182 000 €

Lyx-bungalows i Los Balcones

Mirasal - Fantastiskt nytt komplex i Los Balcones. Lägenheter med 2 eller 3 sovrum och 2 badrum. Takvåningar med takterrass med magnifik utsikt över den rosa saltsjön eller markplan med egen trädgård. Lägenheterna är byggda i väldigt hög standard med rymliga sovrum, stort vardagsrum och öppen planlösning för köket. I området kommer det att finnas en stor gemensam pool och härliga gemensamma trädgårdar. Underjordiskt garage och förråd ingår. Just nu ingår även möbelpaket, A/C, lampor, vitvaror m.m.

För mer information om tillgänglighet, ev. tomtstorlek och planlösningar, var god kontakta oss, vi hjälper er hela vägen.

Välkomna till oss på Next Casa 4U Costa Blanca. Vi erbjuder boenden utmed hela kusten i söder, i orter som Alicante, Gran Alacant, Santa Pola, La Marina, Guardamar, Torrevieja, Punta Prima, La Zenia, Villamartin, San Miguel de Salinas, Cabo Roig, Mil Palmeras, Torre de La Horadada och San Pedro del Pinatar och många mer.

Fakta

Pris:
 182 000 €
Kvm:
72
Antal rum:
3
Sovrum:
2
Badrum:
2
Avstånd till centrum:
2000 m
Avstånd till hav:
4000 m
Ort:
Torrevieja
Ref.nr:
JB803

Kontakt

Fredrik Strömgren

Ägare / Säljare

Mats Klingvall

Säljare / Eftermarknad

Bilder

Pool
Takterrass
Fasad
Utgång trädgård
Fasad
Fasad
Fasad
Fasad
Hall och kök
Kök
Matsal
Matsal och kök
Vardagsrum
Sovrum
Badrum
Sovrum
Fasad
Fasad och utgång till trädgård
Gemensam trädgård

Beskrivning

Typ: Ägarlägenhet.

Pris:  182 000 €.

Storlek: Boarea 72 kvm. 3 rum varav 2 sovrum. 2 badrum.

Energideklaration: Status: beställd.

Pool: Gemensam pool.

Tomt: klinkers och gräs., 54 kvm.

Los Balcones

Los Balcones är ett blomstrande villaområde som ligger 3 km bort från centrala Torrevieja i närheten av saltsjöarna och havet.
Här ligger många trevliga villor i olika stilar och huvudgatorna är breda. Det finns ett fint parkområde med lekplatser för barn och det ligger även en tennisklubb med fina grusbanor.
För de golfintresserade finns det fyra bra golfbanor inom ca 15 minuters bilresa: Villamartin, Campoamor, Las Ramblas och Las Colinas de Campoamor och de närmaste stränderna är Playa Naufragos i Torrevieja och Punta Prima stranden.
Supermarket och ett flertal restauranger finns i området och Torreviejas sjukhus ligger bara ett par minuter bort med bil.

Karta

Intresseanmälan

* Obligatorisk uppgift
Jag har tagit del av personuppgiftspolicyn *

Vädret idag

Områden Costa Blanca

Med 320 soldagar är det faktiskt svårt att inte trivas här. I och med det milda klimatet får fler och fler turister upp ögonen för Costa Blanca.
Vi har stor erfarenhet av hela Costa Blanca så kontakta oss gärna så guidar vi dig genom hela ditt bostadsköp.

Områden

Köpa bostad utomlands?

Att köpa en bostad i Spanien skiljer sig från att köpa en bostad i Sverige.
Vi på Nextcasa4u kan erbjuda dig all den erfarenhet som behövs för att du ska känna dig bekväm och trygg i din bostadsaffär.

Läs mer

Hitta ditt drömboende i Spanien

Kontakta oss

Kontakta oss

* Obligatorisk uppgift