Costa Blanca Söder

Lägenhet

3 Rum, 65 kvm,  199 900 €

Fantastisk takbungalow vid hav och strand.

Ett drömboende vid stranden. Två sovrum med inbyggda garderober och två badrum varav en är en-suit. Ett stort vardagsrum med gott om plats för matsalsdelen och rymlig sällskaps yta. Ett fullutrustat kök med god arbetsyta och gott om förvaring. Bostaden har en fantastisk stor terrass att njuta av med härliga vyer mot havet. En del av terrassen är inglasad för de svalare perioderna och den andra för de varmare perioderna. Boendet har en fantastisk privat takterrass med magnifika vyer. En privat och inhägnad urbanisation med ett fint poolområde med havsvy. Från urbanisation har man direkt utgång till den vackra stranden.

Säljes möblerad.

Välkomna till oss på Next Casa 4U Costa Blanca. Vi erbjuder boenden utmed hela kusten i söder, i orter som Alicante, La Marina, Guardamar, Torrevieja, Punta Prima, La Zenia, Cabo Roig, Mil Palmeras och Torre de La Horadada och många mer

Fakta

Pris:
 199 900 €
Kvm:
65
Antal rum:
3
Sovrum:
2
Badrum:
2
Avstånd till hav:
50 m
Ref.nr:
CM807

Kontakt

Bilder

Beskrivning

Typ: Ägarlägenhet.

Pris:  199 900 €.

Storlek: Boarea 65 kvm. 3 rum varav 2 sovrum. 2 badrum.

Energideklaration: Status: beställd.

Cabo Roig

Strax söder om Torrevieja ligger Orihuela Costa som består av många små orter som Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia och Cabo Roig. Alla har sina egna små centra.
Orihuela Costa är känt för sina fina stränder och området har flest blå kvalitetsflaggade stränder på hela kusten.

Cabo Roig anses av många vara södra Costa Blancas juvel med sitt exklusiva läge vid havet. Det är också det exklusivaste området på hela Orihuela Costa. Cabo Roig är känt för sina sandstränder, luxuösa villor med strandnära lägen och natursköna promenadsträckor längs kusten med utsikt ända till Torrevieja i norr och La Manga i söder. Stränderna Cala Caleta och Cala Capitan har utmärkelsen blå flagg för dess miljövård, service, säkerhet och inte minst skönhet.
I området finns en trevlig lite båthamn vid Cala Galeta och här finns möjlighet till dykning och snorkling och det går även bra att boka fisketurer. Vid Torre Cabo Roig finns det gamla vakttornet Torre Vigá de Cabo Roig från 1700-talet som användes att hålla utkik och förhindra att piraterna.
Det finns en bra mix av förstklassiga restauranger och affärer i området. I det nyare området Agua Marina i närheten av Cabo Roig finns ett stort utbud av både det spanska som internationella köket. Både i Cabo Roig och Agua Marina finns större matvaruaffärer.

Karta

Intresseanmälan

* Obligatorisk uppgift
Jag har tagit del av personuppgiftspolicyn *

Vädret idag

Områden Costa Blanca

Med 320 soldagar är det faktiskt svårt att inte trivas här. I och med det milda klimatet får fler och fler turister upp ögonen för Costa Blanca.
Vi har stor erfarenhet av hela Costa Blanca så kontakta oss gärna så guidar vi dig genom hela ditt bostadsköp.

Områden

Köpa bostad utomlands?

Att köpa en bostad i Spanien skiljer sig från att köpa en bostad i Sverige.
Vi på Nextcasa4u kan erbjuda dig all den erfarenhet som behövs för att du ska känna dig bekväm och trygg i din bostadsaffär.

Läs mer

Hitta ditt drömboende i Spanien

Kontakta oss

Kontakta oss

* Obligatorisk uppgift