El Raso

Costa Blanca Söder

Lägenhet

2 Rum, 67 kvm,  121 000 €

Nya rymliga 1-, 2- och 3-sovrumslägenheter i El Raso

Strax utanför den vackra staden Guardamar hittar vi detta projekt, Oasis Beach XIII. Efter succéerna Oasis Beach X, XI XII och Oasis Center släpps nu Oasis Beach XIII med både lägenheter med balkong/terrass i 4-våningshus. Översta lägenheter med balkong och takterrass och markplanslägenheter med terasser och egen trädgårdstäppa, samt både med 3 sovrum/2 badrum alternativt 2 sovrum/2 badrum eller 1 sovrum/1 badrum. Dessa trevliga lägenheter består av ett rymligt vardagsrum och ett luftigt och välplanerat kök i öppen planlösning. Sovrum med inbyggda garderober och förstås helkaklade badrum med dusch.
Området ligger bra beläget med bara 2,5 km till Guardamars långa och fina stränder där vattnet är grunt och kristallklart. För den golfintresserade så finns golfbanan La Marquesa i Ciudad Quesada en kort biltur från området och i närheten finns flertalet restauranger, barer och affärer. Utanför Guardamars centrum hittar du en stor skyddad miljö på 840 hektar som kallas Guardamars sandddyner samt en modern marina. Läget för dessa bostäder är utmärkt med snabb anslutning till de viktigaste vägarna i regionen. I närområdet med gångavstånd hittar man även den berömda citronmarknaden som äger rum varje söndag året runt.
Inom området finns ett stort poolområde för skön avkoppling i solen med pooler både för vuxna och barn varav en pool är uppvärmd för året runt bruk. Vidare finns Spa och gym på området. Till samtliga lägenheter ingår parkeringsplats i källarplan.
Det finns följande lägenheter att välja på:
1 sovrum och 1 badrum med boyta från 67m2 till ett pris från 121.000 Euro (Oasis Center)
2 sovrum och 2 badrum med boyta från 80m2 till ett pris från 153.000 Euro. (Oasis Beach Center, XII & XIII)
3 sovrum och 2 badrum med boyta från 91m2 till ett pris från 174.000 Euro. (Oasis Beach XII, XIII)

Välkomna till oss på Next Casa 4U Costa Blanca. Vi erbjuder boenden utmed hela kusten i söder, i orter som Alicante, La Marina, Guardamar, Torrevieja, Punta Prima, La Zenia, Cabo Roig, Mil Palmeras och Torre de La Horadada och många mer

Fakta

Pris:
 121 000 €
Kvm:
67
Antal rum:
2
Sovrum:
1
Badrum:
1
Avstånd till centrum:
1000 m
Avstånd till hav:
2000 m
Ort:
El Raso
Ref.nr:
MK850

Kontakt

Mats Klingvall

Säljare / Eftermarknad

Marcus Ohlander

Säljare

Bilder

Oasis Center Piscina Elevada

Beskrivning

Typ: Ägarlägenhet.

Pris:  121 000 €.

Storlek: Boarea 67 kvm. 2 rum varav 1 sovrum. 1 badrum.

Byggnadssätt: Grundmur: Betong. Grund: Pålar. Stomme: Betong. Bjälklag: Betong. Fasad: Puts. Tak: Betong. Utv plåtarbeten: Lackerad plåt. Fönster: 2-glas.

Energideklaration: Status: beställd.

Karta

Intresseanmälan

* Obligatorisk uppgift
Jag har tagit del av personuppgiftspolicyn *

Vädret idag

Områden Costa Blanca

Med 320 soldagar är det faktiskt svårt att inte trivas här. I och med det milda klimatet får fler och fler turister upp ögonen för Costa Blanca.
Vi har stor erfarenhet av hela Costa Blanca så kontakta oss gärna så guidar vi dig genom hela ditt bostadsköp.

Områden

Köpa bostad utomlands?

Att köpa en bostad i Spanien skiljer sig från att köpa en bostad i Sverige.
Vi på Nextcasa4u kan erbjuda dig all den erfarenhet som behövs för att du ska känna dig bekväm och trygg i din bostadsaffär.

Läs mer

Hitta ditt drömboende i Spanien

Kontakta oss

Kontakta oss

* Obligatorisk uppgift