Villamartin

Costa Blanca Söder

Lägenhet

3 Rum, 65 kvm,  104 900 €

Takbungalow med härlig takterrass.

Bungalow i söderläge i Villamartin Pau 8. Lägenheten består av två sovrum, ett badrum, vardagsrum / matrum, kök i amerikansk öppen stil, terrass och en bakre terrass med tillgång till en stor privat takterrass med panoramautsikt till poolen och medelhavet. Ett boende att njuta av hela året om och även för semestern.

Säljes möblerad. (Garageplats ingår samt ett stort förråd)

Välkomna till oss på Next Casa 4U Costa Blanca. Vi erbjuder boenden utmed hela Södra Costa Blancakusten i orter som La Marina, Guardamar, Torrevieja, Punta Prima, La Zenia, Cabo Roig, Mil Palmeras, Pilar de la Horadada, San Pedro del Pinatar, San Miguel de Salinas och Torre de La Horadada.

Fakta

Pris:
 104 900 €
Kvm:
65
Antal rum:
3
Sovrum:
2
Badrum:
1
Avstånd till hav:
5000 m
Ort:
Villamartin
Ref.nr:
CM946

Kontakt

Bilder

Beskrivning

Typ: Ägarlägenhet.

Pris:  104 900 €.

Storlek: Boarea 65 kvm. 3 rum varav 2 sovrum. 1 badrum.

Energideklaration: Status: beställd.

Villamartin

Villamartin ligger i Orihuela mellan Playa Flamenca och Campoamor och är namnet på både en golfbana och en urbanisation och är ett mycket attraktivt område sedan många år för oss svenskar.
Det är ett vackert och trevligt område där du har nära till allt som butiker, restauranger, golf och stränder som ligger ca 10 minuter bort med bil eller buss. Till stränderna La Mosca, Playa Flamenca, La Zenia, Cala Capitan och Cabo Roig som alla är vita sandstränder är märkta med blå flagg som innebär att de uppfyller kraven på vattenkvalitet, säkerhet, service och miljö.
Det är ett väletablerat område med en blandning av villor, radhus och lägenheter och vi har sålt många fastigheter här till Skandinaver.
För golfare är Villamartin ett paradis men det finns också mycket annat att göra här. Bara fem minuter bort ligger fyra kända golfbanor: Villamartin, Campoamor, Las Ramblas och Colinas de Campoamor.
I hjärtat av Villamartin ligger Villamartin Plaza där du hittar ett stort utbud av restauranger, pubar, butiker, banker och flera kommersiella center med småbutiker och livsmedelsaffärer där man kan handla svenska och internationella produkter.

Villamartin ligger cirka 50 minuter från Alicante flygplats.
Bussar går från Villamartin Plaza året runt till bland annat stränderna och till Torrevieja.

Karta

Intresseanmälan

* Obligatorisk uppgift
Jag har tagit del av personuppgiftspolicyn *

Vädret idag

Områden Costa Blanca

Med 320 soldagar är det faktiskt svårt att inte trivas här. I och med det milda klimatet får fler och fler turister upp ögonen för Costa Blanca.
Vi har stor erfarenhet av hela Costa Blanca så kontakta oss gärna så guidar vi dig genom hela ditt bostadsköp.

Områden

Köpa bostad utomlands?

Att köpa en bostad i Spanien skiljer sig från att köpa en bostad i Sverige.
Vi på Nextcasa4u kan erbjuda dig all den erfarenhet som behövs för att du ska känna dig bekväm och trygg i din bostadsaffär.

Läs mer

Hitta ditt drömboende i Spanien

Kontakta oss

Kontakta oss

* Obligatorisk uppgift