Rosaleda

Costa Blanca Söder

Radhus

3 Rum, 78 kvm,  215 000 €

Prisvärda radhus i centrala Torrevieja

I Torrevieja inte långt från Los Locos-stranden och de fantastiska vikarna utmed kusten kommer det att byggas ett helt nytt projekt på en gammal tomt, Cala Salada. Det blir 23 st radhus/duplex med 2 eller 3 sovrum och 2 badrum. Takterrasserna förses med utekök och alla hus har bilplats på framsidan och terrass på baksidan. Priserna för 2-sovrum börjar på 215.00 euro och för 3-sovrum 239.000 euro.
Gemensam pool blir det förstås och lummig trädgård med lekplats för barnen. Det blir även sandlåda både för barn och vuxna (Boule-bana!)
Beräknas att färdigställas under 2020 med försäljningsstart nu.

Välkomna till oss på Next Casa 4U Costa Blanca. Vi erbjuder boenden utmed hela kusten i söder, i orter som Alicante, Gran Alacant, Santa Pola, La Marina, Guardamar, Torrevieja, Punta Prima, La Zenia, Villamartin, San Miguel de Salinas, Cabo Roig, Mil Palmeras, Torre de La Horadada och San Pedro del Pinatar och många mer.


Fakta

Pris:
 215 000 €
Kvm:
78
Antal rum:
3
Sovrum:
2
Badrum:
2
Avstånd till centrum:
1500 m
Avstånd till hav:
250 m
Ort:
Rosaleda
Ref.nr:
MK01013

Kontakt

Fredrik Strömgren

Ägare / Säljare

Catriina Karppinen

Säljare Finland

Bilder

frontal-piscina CALA-SALADA
Piscina
terraza CALA-SALADA
solarium CALA-SALADA
salon-comedor
PREVIA cocina
cocina CALA-SALADA
PREVIA habitacion
habitacion CALA-SALADA
PREVIA baño
baño CALA-SALADA

Beskrivning

Typ: Radhus.

Pris:  215 000 €.

Storlek: Boarea 78 kvm. 3 rum varav 2 sovrum. 2 badrum.

Torrevieja

Torrevieja är den mest kända staden söder om Alicante. För inte så länge sedan så var det en liten saltby och fiskehamn som nu har förvandlats till en mellanstor stad på drygt 100 000 invånare med cirka 180 olika nationaliteter i en mycket levande stadsmiljö. Hälften av invånarna här är födda utanför Spanien.
Förutom fina sandstränder och vackra strandpromenader finns ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv. Torrevieja ligger 43 km söder om Alicantes flygplats och människor från hela världen har lockats hit av främst det hälsosamma mikroklimatet med 320 soldagar per år och en genomsnittstemperatur mellan 18–25 grader under större delen av året, men även de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger. Här finns allt man kan behöva för att leva och bo året om. Torreviejas kust är lång och vacker, med många fina stränder som bitvis avbryts av imponerande klippor. I söder ligger Playa los Naufragos och Playa del Acequion; två trevliga stränder med badvakter och flera chiringitos - små barer som serverar mat och dryck direkt på stranden. Utmed paseon i centrum ligger Paseo Martimo Juan Aparicio, som följs norröver av Playa del Cura och Playa de los Locos; två väldigt populära stränder. Även här finns badvakter och chiringitos.
Salt, fiske och turism är huvudsysslorna och från en av de två saltsjöarna exporteras salt till hela världen. Den andra är sedan flera år ett naturreservat med promenadstigar som går genom citron- och apelsinodlingar.
I utkanten av Torrevieja finns de båda saltsjöarna och där kan man se flamingos strosa omkring.
Även hamnarna med sina 300 fiskebåtar och ca 900 privata båtar är väl värda ett besök och varje fredag är det marknad i centrum och det kan nog räknas till kustens största marknad med cirka 1200 stånd med frukt, grönsaker, mat, kläder, skor, mattor, tyg, hantverk, smycken, kryddor, lokalt producerade ostar och mycket mer.
Kulturutbudet är stort och man firar ständigt något med lokala fiestas och karnevaler. Allt du behöver finns här året om som t.ex. köpcentrum, restauranger, sportanläggningar, teatrar och kulturhus, vattenpark, tivoli och nöjesfält, diskotek, minigolfbanor, marknader, moderna sjukhus, vårdcentraler och apotek.
Busskommunikationer med flygplatserna i Alicante och San Javier (Murcia) och omkringliggande byar och städer. Snabbtåg/tåg till stora delar av Spanien från Alicante som nås inom 45 minuter.

Karta

Intresseanmälan

* Obligatorisk uppgift
Jag har tagit del av personuppgiftspolicyn *

Vädret idag

Områden Costa Blanca

Med 320 soldagar är det faktiskt svårt att inte trivas här. I och med det milda klimatet får fler och fler turister upp ögonen för Costa Blanca.
Vi har stor erfarenhet av hela Costa Blanca så kontakta oss gärna så guidar vi dig genom hela ditt bostadsköp.

Områden

Köpa bostad utomlands?

Att köpa en bostad i Spanien skiljer sig från att köpa en bostad i Sverige.
Vi på Nextcasa4u kan erbjuda dig all den erfarenhet som behövs för att du ska känna dig bekväm och trygg i din bostadsaffär.

Läs mer

Hitta ditt drömboende i Spanien

Kontakta oss

Kontakta oss

* Obligatorisk uppgift