Next Casa4u ingår unikt samarbete med Svenska Golfförbundet och satsar på svensk juniorgolf.

Next Casa investerar i svensk golfs framtid och har nu i oktober skrivit ett rikstäckande treårsavtal med Svenska Golfförbundet fram till 2021. Satsningen går under namnet Next Golf Generation (NGG)

Next Casa är oerhört stolta och glada över att som enda skandinaviskt drivna mäklarbyrå i utlandet fått förtroendet att vara en officiell samarbetspartner till Svenska Golfförbundet. Next Casa är en byrå som har stor kunskap om golf och är experter på att ge denna målgrupp just det där lilla extra som golfaren kräver.

Ända sedan Next Casa grundades 2004 har golfsporten legat företaget varmt om hjärtat och nu har vi tagit ett steg längre. För varje hus vi säljer till golfare skänker vi 10 000 kronor till svensk juniorgolf, där hälften av pengarna tillfaller köparens valda golfklubb. Utöver det anordnar vi bland annat ett träningsläger här på Costa Blanca, där vi genom våra kontakter bjuder några av landets bästa juniorer att träna tillsammans med Europatourproffs. Samtidigt får de utbildning i vad som krävs för ett framtida liv på touren och hur de ska jobba med sponsorer och företag.

Vid slutfört köp och med koden "SGF" samt namnet på den golfklubb man vill stötta, bidrar Next Casa4u med 5 000 kronor till klubbens juniorutveckling samt 5 000 kronor till centrala satsningar.

Kontakta Mattias Eliasson på: mattias@nextcasa4u.com för frågor och mer information.

Välkommen till golfarnas egen mäklarbyrå på Costa Blanca.

Weather today

Areas Costa Blanca

Read more about our areas

Areas

Buy a home?

Want to buy a house abroad?

Read more